Ekofynda veganska & ekologiska matvaror med kort datum, passerade bäst före datum eller annat som gör att vi kan sälja dessa fina varor till superpriser

kr10.00

Nu 10kr

Ord Pris: 27kr. Rabatt 63%

BF: 06- 11- 2020

Rea!

Mintpastiller Citron 15g

Beskrivning

Uppfriskande och stärkande pastiller med citron och pepparmynta är ett naturligt alternativ till vanliga sugtabletter. Den fräscha citrusmaken kommer från de fina citronsorterna Femminello och Monachello som odlas på Sicilien. Stänket av mintsmak utvinns från engelsk pepparmint som odlas på en liten gård i Hampshire. Pastillerna sötas med 100 procent xylitol som kommer från europeiska leverantörer med mycket strikta tillverkningsnormer. Xylitol har i vissa studier visat sig minskar plack och stärka tänderna och produkten är godkänd av den brittiska Dental Health Foundation. Ingredienserna är växtbaserade, vilket gör att pastillen passar veganer och vegetarianer.

Mer information

Vikt 0.15 kg
Peppersmith Lemon mints

Ingredienser: Sötningsmedel (xylitol*), förtjockn.medel (gummi arabicum), klumpförebygg.medel (kalciumstearat**), olja (citron, pepparmint), ytbehandl.medel (karnaubavax). *Fr. växter. **Vegetabiliskt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 1000 kJ / 240 kcal
Fett: 1,4 g
– varav mättat fett: 1,3 g
Kolhydrater: 94 g
– varav sockerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g

Produktbeteckning:
Mintpastiller med citron.

OBS: Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Mintpastiller Citron 15g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *