Ekofynda veganska & ekologiska matvaror med kort datum, passerade bäst före datum eller annat som gör att vi kan sälja dessa fina varor till superpriser

kr58.00

Nu 58kr

Ord Pris:116kr. Rabatt 50%

BF: 06- 01- 2021

Rea!

Maca för män 150g

Beskrivning

Maca, även känd som ”peruansk ginseng”, är en rotfrukt hemmahörande i Anderna i Peru. Den kultiverades av Incafolket och har sedan dess varit en stapelvara hos den inhemska befolkningen. Maca är rikt på vitamin C, kalium, kalcium och järn*.

Den finns i tre varianter: gula, svarta och röd-lila rötter. Till skillnad från gul maca är den svarta och röd-lila varianten sedda som elitvarianterna då pigmentämnena, som ger den mörka färgen, är mycket eftertraktade. Maca är en så kallad ”adaptogen”, vilket betyder att innehållet påverkar din energi*, tack vare innehållet av vitamin C. Ekologisk Maca för Män är en unik macablandning speciellt framtagen för män, med två delar svart maca och en del röd-lila. Den innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens, broskets och blodkärlens normala funktion*. Använd i din favoritsmoothie eller i vatten, kokosvatten, juice, te, shakes, yoghurt, flingor, gröt, bär, puddingar, äppelmos, pannkakor, bröd, bakverk, sallader, soppor, wraps, wokrätter, quinoa, risoch pastarätter, rawdesserter och mer!

*Innehållet av vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning. Effekten uppnås vid intag av två portioner. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Organic Traditions är ett respekterat och välkänt varumärke som länge arbetat med potenta superfoods. Företaget är ett av de första som lanserade superfoods och trendsättare inom detta segment. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och goda smak.

Mer information

Vikt 0.2 kg
Maca för män

Ingredienser: Ekologisk svart maca (59,8%), ekologisk röd-lila maca (39,9%), Bacillus coagulans (0,33%).

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 1317 kJ / 315 kcal
Fett: 1.9 g
– varav mättat fett: 0.0 g
Kolhydrater: 46.0 g
– varav sockerarter: 24.0 g
Protein: 17.0 g
Fiber: 23.0 g
Salt: 0.55 g

Produktbeteckning:
Ekologisk macapulverblandning.

Allergener:
Kan innehålla spår av cashewnöt, hasselnöt och mandel.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Maca för män 150g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *