Ekofynda veganska & ekologiska matvaror med kort datum, passerade bäst före datum eller annat som gör att vi kan sälja dessa fina varor till superpriser

kr10.00kr100.00

Nu 10kr

Ord.pris 32kr Rabatt 70%

BF:14-07-2019

Rea!

Humble Natural Toothpaste Fresh Mint 75ml 10kr/st, 4st 30kr, 14st 100kr

Beskrivning

En SLS-fri, naturlig ingrediens tandkräm i mintsmak. Innehåller natriumfluorid och finns i rör tillverkade av återvunnet material.

Humble naturlig tandkräm består endast av nödvändigheterna när det gäller ingredienser. Vi har tagit bort alla färgämnen, konserveringsmedel, mikropärlor och andra obehagligheter och återstående är ingenting annat än Moder Naturens finaste.

Tandkrämen fungerar lika bra som vanlig tandkräm, med den extra fördelen att den är gjord av naturliga ingredienser och kommer i förpackningar som lägger så lite stress på modernatur som möjligt. Vår tandkräm är utvecklad av tandläkare och innehåller därför natriumfluorid, som har en beprövad effekt i kampen mot karies och tandröta.

Mer information

Vikt 0.75 kg
Humble Brush Toothpaste Fresh Mint

Ingredienser: Hydrerad stärkelsehydrolysat, aqua, hydratiserad kiseldioxid, laurylglukosid, xantangummi, mentha piperita olja, natriumfluorid, zinkglukonat, barbadensis lövjuice, salvia blommaxtrakt, commiphora myrrha hartsekstrakt, limonené, CI 77891

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Humble Natural Toothpaste Fresh Mint 75ml 10kr/st, 4st 30kr, 14st 100kr”

Din e-postadress kommer inte publiceras.