Ekofynda veganska & ekologiska matvaror med kort datum, passerade bäst före datum eller annat som gör att vi kan sälja dessa fina varor till superpriser

kr85.00

Nu 85 kr

Ord Pris: 170 kr. Rabatt 50%

BF: 06-04-2021

Rea!

Nattljusolja 50ml

Beskrivning

Den finaste, högkvalitativa och kallpressade olja av Nattljus-blomman. Rik på omega 6 essentiell fettsyra som har en viktig roll i membranfluiditeten och epidermisens barriärfunktion, används för dess regenereringsegenskaper, passar för mogen och/eller reaktiv hy.
Används i ljusmassage på kropp och ansikte. Dermatologiskt testad. Undvik kontakt med ögonen.

Fri från SLES, DEA, PEG samt parabener. Dessutom innehåller den inga syntetiska doft- eller färgämnen och är inte testad på djur.

Den höga stamplantan, från 1 till 1,20 m, växer inte över 700 m höjd. Hon bär stora gulfärgade blommor och på stammen finns många frukter. Bladen är långa och har vener och fina hår. Den tvååriga Nattljusblomman växer vanligtvis i solen eller i skuggan och på ganska sandiga marker. Blomman slår ut på slutet av dagen. Den stänger sig 24 timmar efter att den slagit ut. Blommande från juni till september. Efter blomman kommer blommans frukt som mäter ca 2 till 3 cm. Namnet kommer av det engelska namnet ”Evening primrose”.

Mer information

Emma Noël Nattljusolja

Ingredienser: Oenothera biennis oil* (100% ekologisk, kallpressad nattljus-jungfruolja). *Ekologisk.

Energi (kJ/kcal): –
Fett (g): –
varav mättat (g): –
Kolhydrater (g): –
varav sockerarter (g): –
Protein (g): –
Fiber (g): –
Salt (g): –

Produktbeteckning
Ekologisk, kallpressad virgin nattljusolja.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Nattljusolja 50ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras.